Om oss

Kvibergs Vandrarhem och stugby ägs och drivs av Susanne med familj sedan 1995.

Byggnaden, som tidigare var hem för värnpliktiga i armén har förvandlats till ett urbant vandrarhem, vars råhet har bevarats. Som gäst kommer du att uppleva helt nya standarder i moderna vandrarhem. Du kommer att möta en balanserad blandning av råa element, en rustik interiör och mjuka texturer. Detta, i kombination med Kvibergs Vandrarhems faciliteter, gör det till så mycket mer än ett vandrarhem! Vi är ett hem för kvalitetsmedvetna själar som vill vara nära stadens pulserande puls och där det händer, samtidigt som de kan njuta av lite ensamtid.

Spontanansökan

Vi letar alltid efter de bästa medarbetarna. Vill du vara en av oss och brinner för gästservice, turism och gillar ett aktivt arbete. Vi har alltid plats för rätt personer i vårt lag!

Maila Therese på therese@vandrarhem.com med din ansökan.

 

Vårt miljöarbete

På Kvibergs Vandrarhem vill vi visa omsorg för vår miljö. Vi ser vi det som vårt självklara ansvar att agera hållbart. Vi gör det tillsammans med vår personal, våra leverantörer och våra gäster. Vi begränsar vår konsumtion av energi, vatten och resursförbrukning. Vi minimerar användandet av kemikalier och källsorterar avfall samt minskar den del som går till förbrukning. Vi mäter regelbundet vatten och energiförbrukning och använder oss av verktyg som hjälper oss att övervaka vårt klimatavtryck och miljöprestanda. Vi prioriterar leverantörer som jobbar aktivt med sitt miljöarbete, vilket hjälper oss att konsumera hållbara och miljömärkta tjänster och produkter. Vi undviker engångsartiklar, använder endast kemikalier märkta med gröna svanen, är noga med dosering, försöker erbjuda flera ekologiska och fairtrademärkta varor på vår frukostbuffé och erbjuder sedan 2023 sex stycken laddstationer för elbil.

Vi vill konstant förbättra vårt miljöarbete och fortsätta utvecklas och arbeta mot våra uppsatta mål.

Malena Lindgren
Marknadsansvarig

Receptionen har öppet:

Måndag - Lördag 08:00-20:00
Söndag 08:00-16:00

Incheckningen öppnar kl 14:00. Vid ankomst efter våra öppettider kontakta oss på telefon eller e-post före stängning.

Kvibergs Vandrarhem Göteborg

Detta familjeägda vandrarhem i Göteborg ligger omgivet av grönska, bara 10 minuters spårvagnsresa till Göteborgs centralstation. Det centrala läget i Göteborg samt närheten till spårvagnen gör det lätt att ta sig till stadens alla hörn. Hos oss på Kvibergs Vandrarhem sover du i en bekväm säng och har tillgång till ett välutrustat kök bara ett stenkast från spårvagn, aktiviteter och mängder av kulturella sevärdheter. En perfekt plats att utgå ifrån som turist i Göteborg! Närområdet Kviberg Park bjuder på skidome, ishall, beachvolleyboll, lekplats, fotbollsarena, utegym, motionsspår, klätterdome, bordtennis, mountain bike och padelbanor.