Om oss

Kvibergs Vandrarhem och stugby ägs och drivs av Susanne och Dick med familj sedan 1995.

1994 lades all militär verksamhet ned på Kviberg. Lokalerna blev lediga och då startade Susanne med familj vandrarhemmet i de salar som tidigare varit logement för värnpliktiga. Under de kommande åren fram till nutid har kontinuerlig renoveringar och tillbyggnader gjorts.

Personal
Vi letar alltid efter de bästa medarbetarna. Vill du vara en av oss och brinner för gästservice, turism och gillar ett aktivt arbete. Vi har alltid plats för rätt personer i vårt lag!

Just nu söker vi efter extrapersonal i städet, med arbete främst torsdag och söndag kl 08-14.

Kontakta oss på info@vandrarhem.com med din ansökan.

Receptionen har öppet:

Måndag - Lördag 08:00-20:00
Söndag 08:00-16:00

Incheckningen öppnar kl 14:00. Vid ankomst efter våra öppettider kontakta oss på telefon eller e-post före stängning.

Kvibergs Vandrarhem Göteborg

Detta familjeägda vandrarhem i Göteborg ligger omgivet av grönska, bara 10 minuters spårvagnsresa till Göteborgs centralstation. Det centrala läget i Göteborg samt närheten till spårvagnen gör det lätt att ta sig till stadens alla hörn. Hos oss på Kvibergs Vandrarhem sover du i en bekväm säng och har tillgång till ett välutrustat kök bara ett stenkast från spårvagn, aktiviteter och mängder av kulturella sevärdheter. En perfekt plats att utgå ifrån som turist i Göteborg! Närområdet Kviberg Park bjuder på skidome, ishall, beachvolleyboll, lekplats, fotbollsarena, utegym, motionsspår, klätterdome, bordtennis, mountain bike och padelbanor.