Om oss

Kvibergs Vandrarhem och stugby ägs och drivs av Susanne och Dick med familj sedan 1995.

Byggnaden, som tidigare var hem för värnpliktiga i armén har förvandlats till ett urbant vandrarhem, vars råhet har bevarats. Som gäst kommer du att uppleva helt nya standarder i moderna vandrarhem. Du kommer att möta en balanserad blandning av råa element, en rustik interiör och mjuka texturer. Detta, i kombination med Kvibergs Vandrarhems faciliteter, gör det till så mycket mer än ett vandrarhem! Vi är ett hem för kvalitetsmedvetna själar som vill vara nära stadens pulserande puls och där det händer, samtidigt som de kan njuta av lite ensamtid.

Spontanansökan
Vi letar alltid efter de bästa medarbetarna. Vill du vara en av oss och brinner för gästservice, turism och gillar ett aktivt arbete. Vi har alltid plats för rätt personer i vårt lag!

Maila Therese på therese@vandrarhem.com med din ansökan.

Receptionen har öppet:

Måndag - Lördag 08:00-20:00
Söndag 08:00-16:00

Incheckningen öppnar kl 14:00. Vid ankomst efter våra öppettider kontakta oss på telefon eller e-post före stängning.

Kvibergs Vandrarhem Göteborg

Detta familjeägda vandrarhem i Göteborg ligger omgivet av grönska, bara 10 minuters spårvagnsresa till Göteborgs centralstation. Det centrala läget i Göteborg samt närheten till spårvagnen gör det lätt att ta sig till stadens alla hörn. Hos oss på Kvibergs Vandrarhem sover du i en bekväm säng och har tillgång till ett välutrustat kök bara ett stenkast från spårvagn, aktiviteter och mängder av kulturella sevärdheter. En perfekt plats att utgå ifrån som turist i Göteborg! Närområdet Kviberg Park bjuder på skidome, ishall, beachvolleyboll, lekplats, fotbollsarena, utegym, motionsspår, klätterdome, bordtennis, mountain bike och padelbanor.