Kontakt

Receptionens öppettider

Måndag – Lördag 08:00-20:00
Söndag 08:00-16:00

Incheckningen öppnar kl 14.00. Vid ankomst senare än våra öppettider kontakta oss för mer information.
Under september pågår arbete i gatan utanför vandrarhemmet då kommunen lägger ner nya avloppsrör. Tillgången av våra parkeringsplatser är då något begränsad. Kontakta receptionen för mer info.

Kvibergs Vandrarhem
Lilla regementsvägen 35
415 27 Göteborg

BOKNING
Tel 031-43 50 55
info@vandrarhem.com

FAKTURAFRÅGOR
susanne@vandrarhem.com

FÖRETAGSBOENDE
malena@vandrarhem.com

BLI EN AV OSS
Vi letar alltid efter de bästa medarbetarna, vill du vara en av oss och brinner för gästservice, turism och gillar ett aktivt arbete. Hittar du inte den roll du söker tar vi alltid emot spontanansökningar.

Kontakta oss på info@vandrarhem.com med din ansökan.

Receptionen har öppet:

Måndag - Lördag 08:00-20:00
Söndag 08:00-16:00

Incheckningen öppnar kl 14:00. Vid ankomst efter våra öppettider kontakta oss på telefon eller e-post före stängning.

Kvibergs Vandrarhem Göteborg

Detta familjeägda vandrarhem i Göteborg ligger omgivet av grönska, bara 10 minuters spårvagnsresa till Göteborgs centralstation. Det centrala läget i Göteborg samt närheten till spårvagnen gör det lätt att ta sig till stadens alla hörn. Hos oss på Kvibergs Vandrarhem sover du i en bekväm säng och har tillgång till ett välutrustat kök bara ett stenkast från spårvagn, aktiviteter och mängder av kulturella sevärdheter. En perfekt plats att utgå ifrån som turist i Göteborg! Närområdet Kviberg Park bjuder på skidome, ishall, beachvolleyboll, lekplats, fotbollsarena, utegym, motionsspår, klätterdome, bordtennis, mountain bike och padelbanor.