Bekvämt boende för grupper i Göteborg

Hos oss på Kvibergs Vandrarhem i Göteborg finns möjlighet att hyra vandrarhemsboende för din grupp, ditt lag eller förening. Med våra totalt 198 bäddar har vi gott om plats, både för stora som små grupper.

Din gruppresa till Göteborg börjar hos oss

Kvibergs vandrarhem erbjuder din grupp stor flexibilitet. Vi har många olika rumsstorlekar och erbjuder trevliga, rymliga gemensamma utrymmen både i form av kök, konferenslokal och andra gemensamhetsutrymmen. Därför är vi också ett populärt val hos idrottslag, föreningar och andra grupper som besöker Göteborg.

Mer än ett trevligt boende

Hos oss får ni inte bara en trevlig övernattning. På området finns mängder med saker att hitta på. Precis runt knuten ligger dessutom Kvibergs park idrottsområde med motionsspår, gym, skidhall, padelbanor, fotbollsplaner, beachvolleyboll, klätterdome, utegym och mycket, mycket mer.

Prisvärt boende för grupper

Vi erbjuder prisvärt boende oavsett hur stor din grupp är. Hela anläggningen har gratis WiFi, gröna ytor för utomhusspel, grill och fri parkering för både buss och bilar. Ni väljer själva om ni vill ha rum med dusch och wc i korridoren, rum med privat badrum eller stuga med privat badrum och kök. Boendet är ljust och fräscht och det finns allt ifrån enkelrum till 5-bäddsrum. Med närheten till Göteborg centrum som man når på bara tio minuter kan ni besöka hela stadens utbud av sevärdheter med korta restider. Flera sociala ytor för att umgås eller spela spel. Hyr vårt konferensrum om ni önskar sitta avskilt för t.ex genomgång eller utbildning.

Passar även riktigt stora grupper

Vi erbjuder totalt 48 rum och tre stugor med totalt 198 bäddar. Det gör att även stora grupper kan bo hos oss. Tänk dock på att våra boenden snabbt blir bokade under högsäsong, så se till att boka i tid om ni är en större grupp.

Frukostbuffé

Varje morgon dukar vi upp vår frukostbuffé. Som ni sommartid kan avnjuta på terrassen. Priset är endast 95 kr för vuxna och 65 kr för barn 2-12 år.

På buffén finns:
Yoghurt, mjölk, havremjölk och laktosfria mejeriprodukter
Cornflakes, Bran Flakes, müsli, Cocoa Puffs, frön och russin
Frallor, skivat toastbröd, skivat danskt rågbröd, knäckebröd, skorpor och glutenfritt bröd
Kaffe, té och varm choklad
Apelsin- och äppeljuice
Marmelader, sylter, smörgåsgurka
Flera sorters ost, brie, och skinkpålägg samt salami
Skivade grönsaker och färsk frukt
Hård- och löskokta ägg

Lokal för möten och utbildningar?

Våra besökande grupper har ofta behov av mötesrum för gruppmöten och samlingar. I vårt konferensrum har vi plats för 26 personer. Prata med oss om ni har behov av möteslokal, så hjälper vi er att hitta en bra lösning under er vistelse i Göteborg!

Tips för er gruppresa på Kviberg

På området finns mängder av aktiviteter och restauranger. Här listar vi några ni kan kontakta vid intresse.

Restaurang Gula villan
En mysig prisvärd restaurang bara 200 meter från vandrarhemmet. De serverar enklare rätter så som grillat, pizza och sallader.

Restaurang Regementet
En pizzeria med goda pizzor och sallader. Bara 100 meter från vandrarhemmet. På sommaren är ett tips att köpa med pizza och äta i vandrarhemmets trädgård.

Rollin Bistro
Ett av stans bästa hamburgerhak ligger en kort spårvagnsresa från vandrarhemmet i Gamlestadens gamla fabriksområde.

Förslag på Aktiviteter

Beachvolleyboll inne och ute på området kviberg.
Klätterdome bara 100 meter från vandrarhemmet.
Bowling på Strike i Gamlestaden
Pata padel utomhusbanor för padel
Jump Yard trampolinpark

För mer information om sevärdigheter för grupper och klasser tipsar vi om sidor på nätet här:
Liseberg för grupper
Universeum
Paddanbåtarna
Oceanbuss
Prison Island
High Adventure höghöjdsbana

Receptionen har öppet:

Måndag - Lördag 08:00-20:00
Söndag 08:00-16:00

Incheckningen öppnar kl 14:00. Vid ankomst efter våra öppettider kontakta oss på telefon eller e-post före stängning.

Kvibergs Vandrarhem Göteborg

Detta familjeägda vandrarhem i Göteborg ligger omgivet av grönska, bara 10 minuters spårvagnsresa till Göteborgs centralstation. Det centrala läget i Göteborg samt närheten till spårvagnen gör det lätt att ta sig till stadens alla hörn. Hos oss på Kvibergs Vandrarhem sover du i en bekväm säng och har tillgång till ett välutrustat kök bara ett stenkast från spårvagn, aktiviteter och mängder av kulturella sevärdheter. En perfekt plats att utgå ifrån som turist i Göteborg! Närområdet Kviberg Park bjuder på skidome, ishall, beachvolleyboll, lekplats, fotbollsarena, utegym, motionsspår, klätterdome, bordtennis, mountain bike och padelbanor.