Företagsboende i Göteborg? Eller kanske konferens?

Ska du och dina kollegor arbeta i Göteborgsområdet under en tid? Hos oss får du tillgång till ett bekvämt och prisvärt företagsboende i Göteborg, för både långa och korta projekt. Det kan gälla en kort vistelse för enstaka möten, eller ett boende för veckopendlande under projektarbeten i Göteborg. Värt att känna till är att vi även erbjuder goda möjligheter till konferens i vårt konferensrum för 26 personer.

Bekvämt och prisvärt för ditt företag

Alla rum har bekväma resårsängar som ger skön avkoppling efter en produktiv arbetsdag. Det är dessutom smidigt och gratis att parkera, precis utanför dörren. När du bor i vårt företagsboende har du dessutom tillgång till modernt kök och gratis, stabilt Wifi.

TV, WiFi och gratis parkering

Var du än befinner dig, i stugan eller på vandrarhemmet erbjuder vi gratis trådlöst Internet (WiFi). Bara att koppla upp sig! I alla rum och stugor finns också egen TV med stort utbud av kanaler. Vårt företagsboende ligger en liten bit utanför centrala Göteborg. Det gör att du aldrig behöver oroa dig över att hitta parkering – eller betala dygnshyra för att parkera på hotell. Hos oss får du gratis parkering och du har alltid bilen nära. Om du bor i en av våra stugor finns det dessutom en egen parkeringsplats till varje stuga.

Laga din egen mat

I stugorna och på vandrarhemmet finns det kök för att kunna laga sin egna mat. Det finns
stekpanna, kastruller och porslin. Mikrovågsugn, spis samt kyl och frysmöjligheter.

Bo nio minuter med spårvagn från Göteborg city

Om din arbetsplats finns inne i centrala Göteborg, kan du enkelt pendla in till stan med spårvagn. Ställ bilen och slipp leta parkeringsplats och köa. Hållplatsen mot stan ligger inte långt från receptionen. Därifrån är det bara tio minuter till city, med allt vad avenyn och Göteborg har att erbjuda. Spårvagnarna går ofta och sent på kvällen.

Avtalsförslag på företagsboende?

Maila oss ert behov för boende, såsom hur många ni är och hur länge ni behöver
boende. Vi återkommer med ett eget pris till er.

Vad kan vi göra för ditt företag?

Våra stugor är ett både prisvärt och trevligt alternativ till en företagslägenhet eller ett
hotellrum när du under en period arbetar i Göteborg med omnejd. Dessutom har du både nära till kommunikationer och naturen, så att du kan välja hur du vill spendera tiden utanför arbetsdagen. Prata med oss när du söker ett trevligt, ombonat boende i Göteborg för ditt företag och dina kollegor.

Receptionen har öppet:

Måndag till lördag, 08:00-21:00 (Sön. 08:00-18:00). Incheckningen öppnar kl 14:00. Vid ankomst efter våra öppettider kontakta oss på telefon eller mail före stängning.