Bo i Familjerum eller stuga

Ta med hela familjen till Göteborg! Kvibergs vandrarhem ligger centralt i Göteborg, med trädgård för grillning, lek och spel. Inne finns pingisbord och brädspel. Njut av våra goda frukostbuffé på vår fina terrass.

Grönt och skönt men mitt i stan!

Med närheten till spårvagnen är det enkelt att ta sig till Liseberg, Universeum, Slottskogen och alla andra av Göteborgs attraktioner.

De flesta av våra rum och stugor har fyra eller fem sängar och spjälsäng finns att hyra. Alla rum har tillgång till ett stort kök och i stugan finns eget pentry. Perfekt för att snabbt kunna värma på mat eller välling till hungriga barn. Och vid receptionen finns kiosk där ni kan köpa souvenirer och glass.

Kvibergs vandrarhem är med andra ord idealiskt för familjer som besöker Göteborg!

TV, WiFi och gratis parkering

Var du än befinner dig, i stugan eller på vandrarhemmet erbjuder vi gratis WiFi. Bara att koppla upp sig! I alla rum och stugor finns också egen TV.

Laga din egen mat

På vandrarhemmet finns det ett stort gästkök för att kunna laga sin egna mat. Det finns
husgeråd så som kastruller, stekpannor och porslin. Mikrovågsugn, spis, ugn, samt kyl och frysmöjligheter.

Bo tio minuter med spårvagn från Göteborg city

Ni åker enkelt in till stan med spårvagn. Ställ bilen och slipp leta parkeringsplats och köa. Hållplatsen mot stan ligger inte långt från receptionen. Därifrån är det bara tio minuter till city, med allt vad avenyn och Göteborg har att erbjuda. Spårvagnarna går ofta och sent på kvällen.

Mer än ett trevligt boende

Ta med familjen och upptäck området runt vandrarhemmet, Kvibergs idrottsområde med nordens största multisportarena, motionsspår, padelbanor, gym, skidhall, beachvolleyboll inne och ute, klätterdome, fotbollsplaner, utegym och mycket mer. Många av våra gäster passar därför
på att ta en löptur eller planerar in en aktivitet i samband med sin vistelse. I närheten kan du uppleva naturen i Lärjedalen, eller ge dig på hinderbanelöpning. Gillar ni klättring finns det perfekta ställen för det här i  klättergymmet Klätterdomen eller i Utbybergen alldeles intill Kviberg. Bara några minuters bilresa finner ni även Vättlefjälls naturreservat med sjöar som är omtyckta vatten för bad, paddling och fiske. De största sjöarna är Surtesjön, Stora Björsjön, Mollsjön och Holmesjön. Vill du paddla en tur, går det att hyra kanot under maj-september.

Receptionen har öppet:

Måndag - Lördag 08:00-20:00
Söndag 08:00-16:00

Incheckningen öppnar kl 14:00. Vid ankomst efter våra öppettider kontakta oss på telefon eller e-post före stängning.

Kvibergs Vandrarhem Göteborg

Detta familjeägda vandrarhem i Göteborg ligger omgivet av grönska, bara 10 minuters spårvagnsresa till Göteborgs centralstation. Det centrala läget i Göteborg samt närheten till spårvagnen gör det lätt att ta sig till stadens alla hörn. Hos oss på Kvibergs Vandrarhem sover du i en bekväm säng och har tillgång till ett välutrustat kök bara ett stenkast från spårvagn, aktiviteter och mängder av kulturella sevärdheter. En perfekt plats att utgå ifrån som turist i Göteborg! Närområdet Kviberg Park bjuder på skidome, ishall, beachvolleyboll, lekplats, fotbollsarena, utegym, motionsspår, klätterdome, bordtennis, mountain bike och padelbanor.