Bo bekvämt – hyr stuga i Göteborg

Stugbyn håller stängt 29 augusti till 1 november för ombyggnation.

Att hyra stuga hos oss gör att du får härlig natur runt knuten, men ändå närhet till alla aktiviteter i Göteborgs centrum. Så om du vill bo i stuga nära naturen men ändå ha nära till stadspulsen har du kommit helt rätt.

Varje stuga har 5 bäddar varav tre bäddar i ett separat sovrum, badrum med dusch och toalett, kök, tv, wifi och egen gratis parkering. Till er stuga finns dessutom en egen veranda där ni under sommaren kan avnjuta era måltider, grilla eller kanske bara titta på solnedgången (grill finns att låna).

12 minuter från centrum
Gratis WIFI
Gratis parkering
Grilla som du vill
4,5/5 i betyg
Prisvärt utan att kompromissa

Vi har tänkt på allt inför ert besök till Göteborg

Känn er som hemma

Städutrustning, toalettpapper, diskmedel, diskborste och diskhandduk finns redan i stugan, så det behöver ni inte tänka på att ta med er. Det serveras en god frukostbuffé  mellan kl. 07.30-10.00 för endast 75kr (barn 45kr). Vill ni slippa packa ner sängkläder och handduk finns det att hyra för 70kr respektive 20kr.
Vi tillåter inga hundar/djur i stugorna och alla stugor är rökfria.

Välkommen att boka!

En röd stuga, med naturen runt hörnet

Intill Kvibergs stugby ligger Kvibergs idrottsområde med motionsspår, gym, skidhall, beachvolleyboll, klätterdome, utegym och mycket mer. Många av våra gäster passar därför på att ta en löptur eller planerar in ett träningspass i samband med sin vistelse.

Din stuga alldeles intill Göteborg

Att bo i stuga är ger dig alla bekvämligheter du kan önska dig och du har sto valfrihet att välja hur du vill ha ditt boende. Skillnaden är att du har tillgång till så mycket mer. Bra priser på stugboende året om.

Prata boende med oss!

Vi ser till att din vistelse i Göteborg blir ett trevligt och fint minne för dig och dina vänner och din familj. Så prata med oss om du har frågor om stugorna innan din bokning, eller om det är något annat du vill ha svar på. Vi finns här för dig!

Receptionen har öppet:

Måndag - Lördag 08:00-20:00
Söndag 08:00-16:00

Incheckningen öppnar kl 14:00. Vid ankomst efter våra öppettider kontakta oss på telefon eller e-post före stängning.

Kvibergs Vandrarhem Göteborg

Detta familjeägda vandrarhem i Göteborg ligger omgivet av grönska, bara 10 minuters spårvagnsresa till Göteborgs centralstation. Det centrala läget i Göteborg samt närheten till spårvagnen gör det lätt att ta sig till stadens alla hörn. Hos oss på Kvibergs Vandrarhem sover du i en bekväm säng och har tillgång till ett välutrustat kök bara ett stenkast från spårvagn, aktiviteter och mängder av kulturella sevärdheter. En perfekt plats att utgå ifrån som turist i Göteborg! Närområdet bjuder på skidome, beachvolleyboll, lekplats utegym, motionsspår, klätterdome och padelbanor.