Bo bekvämt – hyr stuga i Göteborg

Att hyra stuga hos oss gör att du får härlig natur runt knuten, men ändå närhet till alla aktiviteter i Göteborgs centrum. Så om du vill bo i stuga nära naturen och lugnet, men ändå ha nära till stadspulsen har du kommit helt rätt.

Varje stuga har 5 bäddar varav tre bäddar i ett separat sovrum, badrum med dusch och toalett, kök, TV, WiFi och egen gratis parkering. Till er stuga finns dessutom en egen veranda där ni under sommaren kan avnjuta era måltider, grilla eller kanske bara titta på solnedgången (grill finns att låna). Stugbyn är öppen året runt!

Group 145 Created with Sketch. 10 minuter från centrum
Group 25 Created with Sketch. Gratis WIFI
Group 17 Copy Created with Sketch. Gratis parkering
Group 33 Created with Sketch. Grilla som du vill
tripadvisor-logotype Created with Sketch. 4,5/5 i betyg
Group 16 Created with Sketch. Prisvärt utan att kompromissa

Vi har tänkt på allt inför ert besök till Göteborg

Känn er som hemma

Städutrustning, toalettpapper, diskmedel, diskborste och diskhandduk finns redan i stugan, så det behöver ni inte tänka på att ta med er. Det serveras en god frukostbuffé varje morgon mellan kl. 07.30-10.00 för endast 75kr (barn 40kr). Vill ni slippa packa ner sängkläder och handduk finns det att hyra för 70kr respektive 20kr.
Vi tillåter inga hundar/djur i stugorna och alla stugor är rökfria.

Välkommen att boka!

En röd stuga, med naturen runt hörnet

Intill Kvibergs stugby ligger Kvibergs idrottsområde med motionsspår, gym, skidhall, beachvolleyboll, klätterdome, utegym och mycket mer. Många av våra gäster passar därför på att ta en löptur eller planerar in ett träningspass i samband med sin vistelse.

Din stuga i naturen, alldeles intill Göteborg

Att bo hos oss är en fin blandning mellan att campa i naturen och att bo mitt i stan. Det är det som gör att många av våra gäster återkommer gång efter gång. Att bo i stuga är ger dig alla bekvämligheter du kan önska dig och du har sto valfrihet att välja hur du vill ha ditt boende. Skillnaden är att du har tillgång till så mycket mer. Och eftersom vi inte ligger mitt i Göteborg city kan vi också erbjuda våra stugor till ett bra pris – särskilt om ni är en familj eller ett kompisgäng som delar boende.

Prata boende med oss!

Vi ser till att din vistelse i Göteborg blir ett trevligt och fint minne för dig och dina vänner och din familj. Så prata med oss om du har frågor om stugorna innan din bokning, eller om det är något annat du vill ha svar på. Vi finns här för dig!

Receptionen har öppet:

Måndag- onsdag 08:00-20:00
Torsdag 08.00-18.00
Fredag - lördag 08.00-20.00
Söndag 08.00-16.00

Incheckningen öppnar kl 14:00. Vid ankomst efter våra öppettider kontakta oss på telefon eller epost före stängning.