Gruppboende – bekvämt boende för grupper i Göteborg

Hos oss på Kvibergs Vandrarhem i Göteborg finns möjlighet att hyra vandrarhemsboende för din grupp, ditt lag eller förening. Med våra totalt 300 bäddar har vi gott om plats, både för stora som små grupper.

Din gruppresa till Göteborg börjar hos oss

Vårt vandrarhem och stugby erbjuder din grupp stor flexibilitet. Vi har många olika rumsstorlekar och erbjuder trevliga, rymliga gemensamma utrymmen både i form av kök, konferenslokaler och andra gemensamhetsutrymmen. Därför är vi också ett populärt val hos idrottslag, föreningar och andra grupper som besöker Göteborg.

Mer än ett trevligt boende

Hos oss får ni inte bara en trevlig övernattning. På området finns mängder med saker att hitta på. Precis runt knuten ligger dessutom Kvibergs idrottsområde med motionsspår, gym, skidhall, beachvolleyboll, klätterdome, utegym och mycket, mycket mer. Så om ni är en grupp som gillar fysisk aktivitet har ni mycket att välja på.

Prisvärt boende för grupper

Vi erbjuder prisvärt boende oavsett hur stor din grupp är. Hela anläggningen har gratis WiFi, gröna ytor för utomhusspel, grill och fri parkering för både buss och bilar. Ni väljer själva om ni vill ha rum med dusch och wc i korridoren, rum med privat badrum eller stuga med privat badrum och kök. Boendet är ljust och fräscht och det finns allt ifrån enkelrum till 5-bäddsrum.

Hur stora grupper kan boka?

Vi erbjuder totalt 32 rum med 158 bäddar fördelat på två våningar. Vi har också 22 stugor med totalt plats för 110 personer. Det gör att även stora grupper kan bo hos oss. Tänk dock på att våra boenden snabbt blir bokade under högsäsong, så se till att boka i tid om ni är en större grupp. Bokar ni flerbäddsrum på vandrarhemmet erbjuder vi frukostbuffé för 55kr per person istället för 75kr (gäller ej högsäsong).

Är det långt till centrala Göteborg?

Med närheten till Göteborg centrum som man når på bara nio minuter kan ni besöka hela stadens utbud av sevärdheter med korta restider.

Lokal för möten och utbildningar?

Våra besökande grupper har ofta behov av mötesrum för gruppmöten och samlingar. I vårt konferensrum har vi plats för 26 personer. Prata med oss om ni har behov av möteslokal, så hjälper vi er att hitta en bra lösning under er vistelse i Göteborg!

Receptionen har öppet:

Måndag - Lördag 08:00-20:00
Söndag 08:00-16:00

Incheckningen öppnar kl 14:00. Vid ankomst efter våra öppettider kontakta oss på telefon eller e-post före stängning.