Familjeboende i Göteborg

Ta med hela familjen till Göteborg!

Kvibergs vandrarhem och stugby ligger centralt i Göteborg, med gräsytor för lek och spel, pingisbord och brädspel. I närområdet finns en stor temalekplats och hinderbana.

Med närheten till spårvagnen är det enkelt att ta sig till Liseberg, Universeum, Avenyn och alla andra av Göteborgs attraktioner.

De flesta av våra rum och stugor har fyra eller fem sängar och barnsäng finns att hyra. Alla rum har tillgång till ett stort gästkök och i stugan finns eget pentry. Perfekt för att snabbt kunna värma på mat eller välling till hungriga barn. Och vid receptionen finns kiosk där ni kan köpa souvenirer och glass.

Kvibergs vandrarhem är med andra ord idealiskt för familjer som besöker Göteborg!

TV, WiFi och gratis parkering

Var du än befinner dig på vandrarhemmet erbjuder vi gratis WiFi. Bara att koppla upp sig! I alla rum och stugor finns också egen TV med stort utbud av kanaler.

Laga din egen mat

På vandrarhemmet finns det ett stort kök för att kunna laga sin egna mat. Det finns
husgeråd så som kastruller, stekpannor och porslin. Mikrovågsugn, spis, ugn, samt kyl och frysmöjligheter.

Bo nio minuter med spårvagn från Göteborg city

Ni åker enkelt in till stan med spårvagn. Ställ bilen och slipp leta parkeringsplats och köa. Hållplatsen mot stan ligger inte långt från receptionen. Därifrån är det bara tio minuter till city, med allt vad avenyn och Göteborg har att erbjuda. Spårvagnarna går ofta och sent på kvällen.

Mer än ett trevligt boende

Intill Kvibergs vandrarhem ligger Kvibergs idrottsområde med motionsspår, temaplekplats, padelbanor, gym, skidhall, beachvolleyboll inne och ute, klätterdome, fotbollsplaner, utegym och mycket mer. Många av våra gäster passar därför på att ta en löptur eller planerar in en aktivitet i samband med sin vistelse.

Receptionen har öppet:

Måndag - Lördag 08:00-20:00
Söndag 08:00-16:00

Incheckningen öppnar kl 14:00. Vid ankomst efter våra öppettider kontakta oss på telefon eller e-post före stängning.
Under september pågår arbete i gatan utanför vandrarhemmet då kommunen lägger ner nya avloppsrör. Tillgången av våra parkeringsplatser är då något begränsad. Kontakta receptionen för mer info.

Kvibergs Vandrarhem Göteborg

Detta familjeägda vandrarhem i Göteborg ligger omgivet av grönska, bara 10 minuters spårvagnsresa till Göteborgs centralstation. Det centrala läget i Göteborg samt närheten till spårvagnen gör det lätt att ta sig till stadens alla hörn. Hos oss på Kvibergs Vandrarhem sover du i en bekväm säng och har tillgång till ett välutrustat kök bara ett stenkast från spårvagn, aktiviteter och mängder av kulturella sevärdheter. En perfekt plats att utgå ifrån som turist i Göteborg! Närområdet bjuder på restauranger, historiska byggnader av det nedlagda regementet LV6, tema-lekplats med linbana och studsmattor, loppmarknad på helger, utomhusgym, hinderbana, skidome, beachvolleybollplaner, fotbollshall, idrottsmuseum, gym, motionsspår och klätterdome.