Företagsboende i Göteborg
Vi har flera återkommande företag som tar hjälp av oss med sitt företagsboende i Göteborg. De kan gälla en kort vistelse för enstaka möten eller veckopendlande perioder för projekarbeten i Göteborg med omnejd. Ni bor med närheten till Göteborg city men i ett lugnt och naturskönt område. Bekväma resårsängar och gratis parkering precis utanför dörren. Är ert företag intresserade tar vi fram ett eget avtalspris till er.

Bekvämt att bo i stuga
Varje stuga har fem bäddar eget badrum med dusch och toalett samt pentry, stor tv med kabel-tv och trådlöst Internet. Parkeringsplats är gratis och ligger alldeles utanför stugan. Kontakta oss gärna för mer information eller en visning!

Boka boende

vandrarhem ute1 Företagsboende

TV och WiFi förstås
Var du än befinner dig, i stugan eller på vandrarhemmet erbjuder vi gratis trådlöst Internet (WiFi). Bara att koppla upp sig! I alla rum och stugor finns självklart egen TV med stort utbud av kanaler.

Gratis parkering
Parkeringen är gratis och du har alltid bilen nära. Till stugorna finns det en egen plats till varje stuga. Lördag och söndag behövs ett tillstånd i bilen som fås i receptionen.

 

vandrarhem rum3 Företagsboende

Goda kommunikationer
Hållplatsen mot stan ligger inte långt från receptionen, och därifrån är det bara 9 min till city. Spårvagnarna går ofta och sent på kvällen.

Laga din egna mat
I stugorna och på vandrarhemmet finns det kök för att kunna laga sin egna mat. Det finns stekpanna, kastruller och porslin. Mikrovågsugn, spis samt kyl och frysmöjligheter.

 

ritning1 Företagsboende

Avtalsförslag
Ring eller maila oss ert behov för boende, såsom hur många ni är och hur länge ni behöver boende. Vi återkommer då med ett eget pris till er.

 

 

 

 

css.php